Danone Forskning & Innovation

Hos Danone tror vi på at mad, ernæring og sundhed er dybt forbundet, og at videnskab spiller en central rolle. Derfor har vi løbende investeret i forskning og innovation (R&D) for at kunne imødekomme behovene hos både vores forbrugere og patienter.

Vores innovative tiltag er drevet af dedikationen fra vores passionerede teams af forskere og teknologer verden over. De dækker alle aspekter – fra at sikre den  bedste ernæring, udviklingen af opskrifter til at  garantere høj produktkvalitet og fremme miljøvenlig emballage. Men også produkter, der understøtte en sund tarmflora. Indsatsen omfatter også digitale løsninger, der forbedrer vores produkter og understøtter den overordnede sundhed.

Former fremtiden: Vores globale R&D-system

Med et globalt netværk af 1.700 eksperter fra over 40 lande arbejder vi på at forme fremtiden for mad, ernæring og sundhed. Vores indsats er forankret i vores globale forsknings- og innovationscentre i Paris-Saclay, Frankrig, og Utrecht Science Park, Holland, hvor teams udvikler banebrydende løsninger inden for mælkeprodukter, plantebaserede alternativer og specialiseret ernæring til spædbørn samt voksne med medicinske behov.

For at kunne skabe innovationer, der virkelig opfylder forbrugernes behov, har vi bygget topmoderne faciliteter. Det inkluderer avancerede laboratorier, pilotanlæg til produktion i mindre skala og brugeroplevelseslaboratorier med sociale køkkener.

Som supplement til disse centre har vi 55 lokale Danone F&I afdelinger, der drives af passionerede forskere og eksperter inden for alt fra bioteknologi til fermentering, hydrering og ernæring. Sammen skaber vi en sundere og mere bæredygtig fremtid for både mennesker og planeten. 

Gør en forskel

Danones forsknings- og innovationsteam er dedikeret til at skabe resultater, der forbedrer sundhed og velvære globalt med.

dedikeret til at udvikle innovative og bæredygtige løsninger, der forener ernæring med enestående smag.

resultatet af et stærkt videnskabeligt fundament, forskning og klinisk dokumentation.

understøtter vores unikke ekspertise til at bane vejen for evidensbaserede ernæringsløsninger af højeste kvalitet.

Vores R&D tvillingecentre i Utrecht og Paris-Saclay

For at understøtte vores mission om at fremme sundhed gennem mad, har vi et globalt forskningscenter fordelt på to lokationer. Vores center i Utrecht, Holland, fokuserer på specialiseret ernæring, mens centret i Paris-Saclay, Frankrig, driver innovation inden for mejeri, plantebaserede produkter og naturligt mineralvand. Disse moderne faciliteter afspejler vores dedikation og ekspertise inden for ernæring, sundhed, videnskab og teknologi.

Fremmer sundhed gennem videnskab og teknologi

Efterhånden som ernæringsbehovene bliver mere komplekse, bliver jagten på effektive og bæredygtige løsninger stadig mere udfordrende. Krav om grundig videnskabelig forskning, tydelig mærkning og strenge regler er afgørende for at give forbrugerne omfattende og pålidelig information.

Forestil dig en verden, hvor dine daglige valg bidrager til en sundere fremtid. Hos Danone Forskning & Innovation forestiller vi os ikke bare denne fremtid – vi skaber den.

Med over 125 års erfaring indenfor biotika, tarmsundhed, proteiner og bioteknologi udvikler vi produkter, der ikke kun smager fantastisk, men også understøtter langsigtet velvære. Vores engagement i bæredygtighed og personlig ernæring sikrer, at sundhed er i centrum i alt, hvad vi gør.

Vi er drevet af overbevisningen om, at vi kan gøre en positiv global forskel inden for ernæring og sundhed ved at fremme videnskabelig viden om ernæring og hydrering, samtidig med at vi forstår lokale madkulturer, behov og globale sundhedsudfordringer.

Danone imødekommer markedstrends og efterspørgsel ved at tilbyde et bredt udvalg af ernæringsløsninger af høj kvalitet og sund hydrering for forbrugere og patienter verden over. Jeg er overbevist om, at R&D vil være drivkraften bag Danones fremtid, med innovation og ekspertise i spidsen. Vores flagskibs forskningscentre i Frankrig og Holland, som specialiserer sig i områder som tarmsundhed og proteiner, er centrale for vores innovationsstrategi. Vores eksperter bruger banebrydende videnskab og teknologi til at udvikle ernæringsløsninger, der sikrer sundhed gennem mad for alle.

Isabelle Esser

Chief Human Resources, Research & Innovation, Quality and Food Safety Officer.

Lær os bedre at kende

Hvem er vi?

Udforsk Danone, vores historie og de værdier, der driver os til at blive bedre hver dag.

Vores brands og produkter

Danone udvikler velsmagende og sunde produkter til alle livsfaser. Udforsk vores brands her.

Hvad er nyt hos Danone?

Gå ikke glip af vores nyeste produkter samt de nyeste fremskridt inden for ernæring. Kontakt vores eksperter for mere information.