Danonino

Danonino er børnenes favoritmærke overalt i verden.

Danonino er en snack til børn, der har lyst til lidt ekstra, når mellemmåltidet er spist. Danonino er lavet af kvark, også kendt som friskost eller fromage frais, og er tilsat frugt for at give en god og lækker smag. Som alle andre mælkeprodukter er Danonino også en kilde til calcium. Danonino har en smag og en cremet konsistens, som mange børn elsker. Desuden er Danonino fri for konserveringsmidler og kunstige aromaer.

Privatindstillinger

Her kan du til enhver tid erklære og ændre cookieindstillinger

Strengt nødvendige cookies

De er nødvendige for at hjemmesiden skal fungere og kan ikke deaktiveres. De er normalt kun sat som svar på handlinger foretaget af dig, hvilket svarer til en anmodning om en tjeneste (indstilling af dine personlige oplysninger, log ind, udfyldning af formularer osv.). Du kan indstille din browser til at blokere eller advare dig om disse cookies, hvilket kan betyde, at nogle dele af webstedet ikke fungerer.

Analytiske cookies

De giver os mulighed for at tælle besøg og trafikkilder for at måle og forbedre ydeevnen på vores hjemmeside. De viser os, hvilke sider der er mest og mindst populære, og hvordan de besøgende bevæger sig rundt på webstedet. Hvis du ikke tillader disse cookies, ved vi ikke, hvornår du har besøgt vores websted, og vil ikke kunne overvåge dets ydeevne.

Personaliseringscookies

De aktiverer webstedets forbedrede funktionalitet og personalisering. De kan sættes af os eller af tredjeparter, hvis tjenester vi har tilføjet til vores sider. Hvis du ikke tillader disse cookies, vil nogle eller alle disse tjenester muligvis ikke fungere korrekt.

Målretningscookies

De kan sættes via vores websted af vores reklamepartnere, for at opbygge en profil af dine interesser og vise dig relevante annoncer på andre websteder. De gemmer ikke direkte personlige oplysninger, men er baseret på en unik identifikation af din browser og internetenhed. Hvis du ikke tillader disse cookies, vil du opleve mindre målrettet annoncering.